Cum se numesc gemenii cântăreţei Mariah Carey

Cântăreaţa americană Mariah Carey, care a devenit pentru prima oară mamă sâmbătă, după ce a născut gemeni - fetiţă şi băiat -, a anunţat miercuri că bebeluşii ei se vor numi Monroe şi Moroccan, potrivit unui anunţ postat pe site-ul artistei.

333 afișări
Imaginea articolului Cum se numesc gemenii cântăreţei Mariah Carey

Cum se numesc gemenii cântăreţei Mariah Carey (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Moroccan", prenumele băiatului, vine de la "Moroccan Room", o cameră din apartamentul din New York al cuplului, unde Nick Cannon a cerut-o în căsătorie pe Mariah Carey. Acea cameră este decorată în stil marocan.

Prenumele fetiţei, Monroe, este inspirat de "Marilyn Monroe, care a fost un model pentru Mariah dintotdeauna", se explică în comunicatul postat pe site-ul artistei americane.

Mariah Carey s-a căsătorit cu actorul şi rapperul Nick Cannon pe 30 aprilie 2008. Carey a mai fost căsătorită cu Tommy Motola, în perioada 1993 - 1998.

Cântăreaţa a rămas însărcinată la scurt timp după căsătoria cu Cannon, însă a suferit un avort spontan, fără a face public acest lucru până nu a anunţat că este din nou însărcinată, în toamna anului trecut. La începutul lunii februarie, artista americană a dezvăluit că va avea un băiat şi o fată.

Mariah Carey a devenit mamă de gemeni - o fetiţă şi un băiat - la Los Angeles, în ziua celei de-a treia aniversări a căsătoriei artistei cu Nick Cannon.

Cuplul plănuieşte să locuiască la New York şi la Los Angeles, având camere pentru copii amenajate în ambele locuinţe.

Mariah Carey a declarat recent că nu intenţionează să aibă alţi copii pe viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici