Cum te asiguri că nu uiţi niciodată masca acasă? Poartă Hide-a-Mask

  • Sub cozorocul şepcii Hide-a-Mask se ascunde masca de protecţie
  • Masca este prinsă cu capse magnetice şi este detaşabilă
  • Baretele măştii sunt ajustabile ca să elimine presiunea asupra urechilor
1090 afișări
Imaginea articolului Cum te asiguri că nu uiţi niciodată masca acasă? Poartă Hide-a-Mask

Ca să nu-ţi mai uiţi masca acasă, poartă Hide-a-Mask

Cred că te-ai trezit şi tu în faţa magazinului că n-ai nicio mască la tine. Şi, normal, n-ai putut să intri ca să cumperi ce aveai nevoie.

Există o soluţie smart: şapca Hide-a-Mask. Pare o simplă şapcă de baseball dar e mai mult decât atât. Sub cozoroc, prinsă cu capse magnetice e o mască de protecţie. O tragi pe faţă şi gata. Baretele măştii sunt reglabile, aşa că n-o să te deranjeze la urechi ca măştile obişnuite.

Şi, dacă-ţi făceai griji în privinţa igienei, află că masca este detaşabilă. O poţi scoate ca să o dezinfectezi, după care o ataşezi la loc. Poţi şi să fii în trend, îţi alegi culoarea care te avantajează. Dacă o cumperi de pe Kickstarter nu numai că vei fi protejat, dar îi ajuţi şi pe cei care-au inventat masca. Aşa, ca de la smart la smart.

Iată ce-ţi transmit membrii echipei Hide-a-Mask: „Atâta vreme cât ai şapca ta de încredere, protecţia e mereu la îndemână”, „Nu-mi răneşte urechile, n-o uit niciodată”, „Tot ce trebuie să faci e să tragi de aici, o pui pe faţă, o mulezi pe nas şi gata.”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici