Cum vrea Justin Timberlake, unul dintre proprietarii platformei MySpace, să revitalizeze reţeaua de socializare

Cântăreţul american Justin Timberlake intenţionează să organizeze un concurs de talente pe platforma MySpace, această iniţiatiavă având scopul de a revitaliza această reţea de socializare.

169 afișări
Imaginea articolului Cum vrea Justin Timberlake, unul dintre proprietarii platformei MySpace, să revitalizeze reţeaua de socializare

Cum vrea Justin Timberlake, unul dintre proprietarii platformei MySpace, să revitalizeze reţeaua de socializare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului revistei Rolling Stone, cântăreţul american va oferi mai multe detalii despre această iniţiativă în luna august.

Johnny Wright, managerul cântăreţului Justin Timberlake, a declarat că artistul doreşte ca acest concurs de talente să reuşească să revitalizeze viitorul platformei MySpace. Cântăreţul a devenit totodată unul dintre proprietarii acestei reţele de socializare, aflată în prezent în declin. Compania de publicitate Specific Media a cumpărat MySpace cu 35 de milioane de dolari, săptămâna trecută, de la News Corporation.

Justin Timberlake şi directorii companiei Specific Media au declarat deja că unul dintre obiectivele avute în vedere pentru a relansa platforma MySpace va consta în reorientarea acestui brand către artiştii debutanţi.

Cântăreţul american şi noua echipă managerială de la MySpace îşi vor prezenta planurile despre viitorul platformei cu ocazia unei conferinţe de presă ce va avea loc pe 17 august.

În 2005, News Corp. a cumpărat MySpace de la fondatorii companiei, pentru 580 de milioane de dolari. Popularitatea MySpace a scăzut dramatic în ultimii ani, în pofida faptului că News Corp. a făcut eforturi semnificative pentru a atrage un public cât mai numeros pe această platformă.

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync. Timberlake a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", iar al doilea album al lui Timberlake se numeşte "FutureSex/LoveSounds", fiind lansat în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi.

După lansarea celui de-al doilea album solo şi turneul mondial de promovare, artistul american a luat o pauză în cariera muzicală, pentru a se concentra asupra rolurilor din filme. Justin Timberlake a jucat în "Reţeaua de socializare/ The Social Network", "Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher" şi "Friends With Benefits".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici