Cupluri celebre care s-au despărţit în 2010 - GALERIE FOTO

Jim Carrey şi Jenny McCarthy, Kate Winslet şi Sam Mendes, Charlize Theron şi Stuart Townsend sau Cheryl Cole şi Ashley Cole se numără printre cuplurile celebre pentru care începutul anului 2010 a însemnat şi finalul unor relaţii care păreau stabile.

378 afișări
Imaginea articolului Cupluri celebre care s-au despărţit în 2010 - GALERIE FOTO

La sfârşitul lunii ianuarie, actriţa Charlize Theron s-a despărţit de partenerul ei de viaţă, Stuart Townsend (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorii Jim Carrey şi Jenny McCarthy au pus punct relaţiei lor de cinci ani şi au decis să îşi anunţe despărţirea postând, marţi, câteva mesaje pe Twitter.

"Jenny şi cu mine am pus punct relaţiei noastre de cinci ani. Sunt recunoscător pentru numeroasele momente frumoase petrecute împreună şi îi doresc tot binele din lume", a scris Jim Carrey în mesajul său.

Jenny McCarthy a adoptat acelaşi ton amiabil, declarând că şi ea este recunoscătoare pentru timpul petrecut împreună şi că Jim Carrey va rămâne pentru totdeauna cel mai important bărbat din viaţa ei.

În primele zile ale relaţiei lor, Jim Carrey a impresionat-o pe Jenny McCarthy invitând-o la o plimbare cu elicopterul înainte de a merge la concertele susţinute de Radiohead şi de Fiona Apple, potrivit unui articol publicat în revista People în 2006.

În luna martie, actriţa britanică Kate Winslet şi soţul ei, regizorul Sam Mendes, au anunţat că s-au despărţit, la o săpămână de la Gala Oscar, după o căsătorie care a durat şapte ani. Aceasta a fost cea de-a doua căsnicie pentru Kate Winslet. Actriţa a divorţat în 2001 de primul ei soţ, asistentul de regie Jim Threapleton, după o căsnicie care durase trei ani.

Kate Winslet şi Sam Mendes s-au căsătorit în 2003 şi au locuit în cea mai mare parte a timpului la New York şi în Marea Britanie. Ei au împreună un fiu, iar Winslet mai are o fiică în vârstă de nouă ani, Mia, cu Jim Threapleton.

Actorii Ryan Phillippe şi Abbie Cornish s-au despărţit la începutul anului. Phillipe si Cornish s-au cunoscut în 2006 pe platourile de filmare ale filmului "Stop-Loss" şi au devenit un cuplu în 2007, după ce au avut o aventură în timp ce actorul era însurat cu Reese Witherspoon.

Reese Witherspoon şi Ryan Phillippe au divorţat în 2007, după opt ani de căsnicie. Cei doi actori au împreună doi copii, Ava Elizabeth şi Deacon Reese.

La sfârşitul lunii ianuarie, actriţa Charlize Theron s-a despărţit de partenerul ei de viaţă, Stuart Townsend, după o relaţie de nouă ani. Speculaţiile privind sfârşitul relaţiei celor doi au început în momentul în care Charlize Theron a încetat să poarte inelul pe care îl primise în dar de la iubitul său.

Charlize Theron a mărturisit unor prieteni apropiaţi că a decis să se despartă de actorul irlandez după ce, de Crăciun, au fost împreună într-o excursie în Mexic.

Luna trecută, actriţa americană Jennifer Love Hewitt s-a despărţit de iubitul ei, actorul Jamie Kennedy, alături de care joacă în serialul de televiziune "The Ghost Whisperer/ Mesaje de dincolo". Potrivit revistei People, citată de accesshollywood.com, relaţia celor doi actori s-a încheiat la exact un an de când a început.

Jennifer Love Hewitt şi Jamie Kennedy păreau a fi inseparabili şi au putut fi văzuţi împreună pe covorul roşu la premierele americane ale filmelor "Saga Amurg: Lună Nouă" şi "This Is It", dar şi la petrecerile organizate înainte şi după gala premiilor Oscar.

Starul pop britanic Cheryl Cole a anunţat în februarie separarea de internaţionalul englez Ashley Cole, alături de care forma cel mai popular cuplu din Marea Britanie. Componenta trupei Girls Aloud, "Cheryl Cole se separă de soţul său Ashley Cole", a declarat la acel moment purtătorul de cuvânt al cântăreţei, Sundraj Sreenivasan.

Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2006. Anunţul a venit la mai multe zile după ce tabloidele britanice au publicat o serie de articole privind infidelitatea fotbalistului.

Sandra Bullock a făcut, marţi, prima ei declaraţie publică de la declanşarea crizei care îi afectează căsnicia, pentru a nega zvonurile apărute pe internet referitoare la existenţa unei casete pornografice ai cărei protagonişti ar fi ea şi soţul ei.

Revista americană In Touch a publicat un articol intitulat "The Ultimate Betrayal", bazat pe interviul acordat acestei publicaţii de o tânără americană, modelul Michelle "Bombshell" McGee, care susţine că a avut o aventură de 11 luni cu Jesse James, în timp ce Sandra Bullock participa la filmările pentru lungmetrajul "The Blind Side", pentru care a primit premiul Oscar în 2010.

Jesse James, soţul actriţei Sandra Bullock, acuzat de o revistă americană de infidelitate, a negat aceste informaţii într-un comunicat remis revistei People, cerându-i, totodată, scuze soţiei sale pentru neplăcerile cauzate.

"Majoritatea acuzaţiilor care mi se aduc în presă sunt false şi nefondate. Nu voi mai face niciun alt comentariu public despre această chestiune privată", a declarat Jesse James.

Cuplul ar urma să pună punct căsniciei care a durat cinci ani, potrivit speculaţiilor vehiculate în presa americană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici