Cutia de bomboane care se transformă în flori după ce a fost îngropată în grădină

Un ambalaj care se transformă în flori după ce a fost îngropat în pământ, în ghiveci sau în grădină, a fost lansat recent în Marea Britanie de un celebru lanţ de magazine, informează dailymail.co.uk.

70 afișări
Imaginea articolului Cutia de bomboane care se transformă în flori după ce a fost îngropată în grădină

Cutia de bomboane care se transformă în flori după ce a fost îngropat în grădină

În ambalajul din carton al unor dulciuri comercializate de grupul Marks & Spencer, comercianţii britanici au introdus multe seminţe de Iberis, care produc în scurt timp inflorescenţe viu colorate, foarte apreciate de fluturi.

Marks & Spencer foloseşte deja acest tip de ambalaj pentru mai multe sortimente de praline, lansate miercuri pe piaţa britanică.

Dacă această iniţiativă va avea succes, compania intenţionează să extindă folosirea acestui tip de ambalaj şi la alte clase de produse.

Cutia cu praline conţine câteva duzini de seminţe. După ce bomboanele de ciocolată au fost consumate, cutia poate fi îndoită şi îngropată în grădină sau într-un ghiveci, acoperită cu pământ şi udată de câteva ori la interval de câteva zile.

Din această cutie vor creşte, în doar câteva săptămâni, florile de limba-mării (Iberis), care pot fi roz, albe, roşii sau violet. Ambalajul poate fi tăiat în cinci-şase bucăţi, ce pot fi plantate în locuri diferite din grădină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici