Dan Negru a devenit tată

Vedeta Antena 1 Dan Negru a devenit, joi, tatăl unei fete - Dara Ioana -, care a avut la naştere 3,850 kg şi 53 de centimetri.

66 afișări
Imaginea articolului Dan Negru a devenit tată

Dan Negru a devenit tată (Imagine: Antena 1)

Codruţa, soţia lui Dan Negru, a născut, joi dimineaţă, o fetiţă sănătoasă, în urma unei operaţii de cezariană care a decurs fără nicio complicaţie.

De-a lungul întregii dimineţi, Dan a fost asaltat cu felicitări şi trabucuri din partea prietenilor - chiar dacă vedeta Antena 1 nu fumează.

"Abia când mi-am văzut fetiţa mi-am dat seama că mă aşteaptă un rol mai dificil decât credeam până acum. Nu ai cum să te pregăteşti pentru aşa ceva. Este nemaipomenit de frumoasă, seamănă cu mama ei, zic eu, dar ţipătul l-a moştenit de la mine", a spus Dan Negru.

Urmează o perioadă aglomerată pentru prezentatorul Antena 1, care se pregăteşte de lansarea unui nou sezon al emisiunii "Te pui cu blondele?". Proaspătul tătic va trebui să se împartă între filmări şi familia îmbogăţită cu un nou membru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici