Dana Rogoz este însărcinată

Dana Rogoz, prezentatoarea emisiunii "De Suflet" de la Pro TV Internaţional, este însărcinată, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1907 afișări
Imaginea articolului Dana Rogoz este însărcinată

Dana Rogoz este însărcinată

Cu o zi înainte de a împlini 28 de ani, Dana Rogoz, pe care românii din afara ţării o vor urmări într-un nou sezon al emisiunii ei la Pro TV International din 5 octombrie, de la 20.30, a anunţat, miercuri, că va deveni mămică.

"Abia am aşteptat să se apropie ziua mea de naştere să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată! E o bucurie ce nu poate fi comparată cu nimic. Eu şi Radu ne-am dorit foarte mult un copil, aşa că suntem extrem de fericiţi, nici nu vă pot descrie în cuvinte ce simţim. De ziua mea, ce pot să-mi doresc mai mult decât ca bebe să fie sănătos! Te aşteptăm, bebe mic, şi îţi mulţumim pentru clipele de fericire pe care ni le-ai adus deja în viaţă!", a scris vedeta, miercuri, pe blogul său, www.danarogoz.ro.

Pe 26 septembrie, de ziua ei, Dana Rogoz va împlini 16 săptămâni de sarcină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici