Daniel Radcliffe revine pe Broadway într-un musical

Actorul britanic Daniel Radcliffe, starul francizei "Harry Potter", va reveni pe Broadway, la începutul anului 2011, cu un rol în musicalul "How to Succeed in Business Without Really Trying", au anunţat, joi, producătorii acestui spectacol.

16 afișări
Imaginea articolului Daniel Radcliffe revine pe Broadway într-un musical

Daniel Radcliffe revine pe Broadway într-un musical (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul britanic în vârstă de 20 de ani a debutat pe Broadway în 2008, cu un rol în piesa de teatru "Equus", pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate. De această dată, el se va întoarce pe Broadway cu rolul J. Pierrepont Finch într-un musical inspirat din romanul satiric omonim scris de Shepherd Mead.

Musicalul prezintă povestea lui Finch, un tânăr spălător de ferestre, care urmează principiile citite într-o carte despre motivaţia personală şi începe să avanseze în carieră, ajungând vicepreşedintele unei companii de publicitate.

Acest musical, laureat cu premiile Tony şi Pulitzer, a fost pus pentru prima oară în scenă pe Broadway în anul 1961.

Daniel Radcliffe participă în prezent la filmările pentru al optulea şi ultim film din seria "Harry Potter", inspirat din romanele autoarei J. K. Rowling.

Al şaptelea film al seriei, "Harry Potter şi Talismanele Morţii 1", va fi lansat pe 19 noiembrie, în timp ce partea a doua are programată premiera pe 15 iulie 2011.

Cele şapte volume ale francizei "Harry Potter" au fost traduse în peste 67 de limbi. Cărţile au fost vândute în peste 400 de milioane de exemplare, în mai mult de 200 de ţări. Adaptările pentru marele ecran ale acestor volume au generat încasări de peste 5,4 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici