Danny DeVito şi Rhea Perlman divorţează după o căsnicie de 30 de ani

Actorii americani Danny DeVito şi Rhea Perlman divorţează după o căsnicie de 30 de ani, a anunţat, luni, un purtător de cuvânt al cuplului. Danny DeVito, în vârstă de 67 de ani, şi Rhea Perlman, în vârstă de 64 de ani, s-au căsătorit în 1982 şi au împreună trei copii - Lucy, în vârstă de 29 de ani, Grace, în vârstă de 27 de ani, şi Jacob, în vârstă de 25 de ani.

2258 afișări
Imaginea articolului Danny DeVito şi Rhea Perlman divorţează după o căsnicie de 30 de ani

Danny DeVito şi Rhea Perlman (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În martie, Danny DeVito declara despre căsătoria sa, pentru emisiunea "Access Hollywood Live": "Avem trei copii minunaţi şi este grozav", informează accesshollywood.com.

Născut în 1944, în New-Jersey, Danny DeVito s-a făcut remarcat în multe filme de succes, precum "Zbor deasupra unui cuib de cuci", "Gemenii", "Batman se întoarce" şi "L.A. Confidential". Actorul american a trecut de câteva ori şi în spatele camerei de filmat, regizând mai multe comedii, printre care "Războiul rozelor" (1990), pentru care a fost nominalizat la premiul Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, şi "Arunc-o pe mama din tren". În 2001, Danny DeVito a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA în calitate de producător al filmului "Erin Brockovich", iar în 1993, a fost nominalizat din nou la Ursul de Aur, pentru filmul "Hoffa". Totodată, el a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy, trofeu pe care l-a câştigat pentru rolul din serialul "Taxi" (1981). Tot de cinci ori a fost nominalizat la premiile Globul de Aur, distincţie cu care a fost recompensat în 1980, pentru rolul din acelaşi serial "Taxi". Anul trecut, DeVito a primit o stea pe Walk of Fame.

În prezent, Danny joacă în sitcom-ul "It's Always Sunny in Philadelphia", difuzat de postul de televiziune american FX.

DeVito şi soţia sa, actriţa Rhea Perlman, au înfiinţat casa de producţie Jersey Films, care a stat în spatele unor hituri precum "Pulp Fiction", "Garden State" şi "Freedom Writers".

Rhea Perlman a devenit celebră pentru rolul Carla Tortelli din sitcom-ul "Cheers", pentru care a câştigat patru premii Emmy. Pentru acelaşi rol a mai fost nominalizată la premiul Globul de Aur, între anii 1985 - 1992. Recent, ea a avut apariţii speciale în producţiile de televiziune "Hot in Cleveland", "The Sessions" şi "Wilfred". Perlman este autoarea unei serii de cărţi ilustrate pentru copii care s-a bucurat de un imens succes, "Otto Undercover", ce cuprinde şase volume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici