Dansez pentru tine: Octavian Strunilă şi Adela Popescu au intrat în Finală. Cine va căştiga?

Seara semifinalei celui de-al zecelea sezon “Dansez pentru tine” a fost una palpitantă şi plină de momente incendiare. Telespectatorii Pro Tv au avut de votat favorita dintre cele mai bune trei perechi ale sezonului, dar şi de savurat stiluri de dans colorate şi extrem de sexy: dans la bară, twist şi folclor international.

161 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Octavian Strunilă şi Adela Popescu au intrat în Finală. Cine va căştiga?

Dansez pentru tine: Octavian Strunila si Adela Popescu au intrat in Finala. Cine va castiga?

După ce au facut spectacol total cu un dans la bară şi un dans rusesc de 10 pe linie, Paula Seling şi Tudor au primit cu ochii în lacrimi verdictul publicului telespectator care a decis ca ei să ocupe locul al treilea pe podiumul sezonului al zecelea.

Odată cu "medalia de bronz", Tudor a primit şi un premiu in valoare de 15 000 de euro cu care să pornească pe drumul înspre împlinirea visului sau de a avea o locuinţă alături de mama sa care l-a crescut singură în condiţii foarte grele.


Verdictul şi premiul au fost completate de aprecierile juriului şi ale prezentatorilor la adresa performanţelor în dans pe care Paula şi Tudor le-au demonstrat de-a lungul întregului sezon.

În urma voturilor telespectatorilor, Octavian Strunilă şi Adela Popescu alături de partenerii lor se vor confrunta în finala emisiunii care se va desfăşura miercuri 1 decembrie, în ziua în care Pro Tv împlineşte 15 ani, de la 20.30.

Telespectatorii sunt singurii care pot decide perechea care va căştiga Marele premiu şi trofeul visurilor, votând la 1276 cu textul "Octavian" sau "Adela".

Tot în grija publicului va sta şi Premiul de popularitate de 5000 de euro pe care îl va primi perechea cea mai votată de telespectatori dintre cele 5 eliminate până în semifinală.

Astfel, Lena, partenera lui Răzvan Fodor, Claudiu, partenerul Doiniţei Oancea, Ştefan, partenerul Nicolei, Ana Maria, partenera lui Bogdan Vlădău şi Liliana, partenera lui Jorge se luptă pentru votul publicului în vederea obţinerii premiului de popularitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici