Darren Aronofsky ar putea regiza un remake al filmului "Superman"

Darren Aronofsky ar putea regiza un remake al filmului "Superman", după ce Ben Affleck a anunţat că se retrage din acest proiect cinematografic, informează contactmusic.com.

28 afișări
Imaginea articolului Darren Aronofsky ar putea regiza un remake al filmului "Superman"

Darren Aronofsky ar putea regiza un remake al filmului "Superman" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei de specialitate, deşi lista cineaştilor care ar putea regiza acest film, produs de Christopher Nolan, este destul de lungă, iar pe ea se regăsesc numele unor cineaşti importanţi, precum Duncan Jones ("Moon"), Jonathan Liebesman ("The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning" şi "Bătălia: Los Angeles") şi Matt Reeves ("Monstruos/ Cloverfield" şi "Let Me In"), totuşi Darren Aronofsky pare să fie marele favorit în această cursă, după retragerea lui Ben Affleck.

O sursă a declarat pentru Heat Vision Blog că Ben Affleck s-a întâlnit cu producătorii acestui proiect cinematografic săptămâna trecută, iar după această întâlnire a afirmat că nu mai este interesat de proiect. În schimb, Darren Aronofsky se află în "negocieri active" cu producătorii filmului, potrivit aceleiaşi surse.

Natalie Portman s-a declarat la rândul ei interesată de rolul Lois Lane, iubita lui Superman, însă numai dacă filmul va fi regizat de Aronofsky, cu care a colaborat la "Black Swan", lansat recent la Festivalul de Film de la Veneţia.

Christopher Nolan şi soţia lui, Emma Thomas, vor produce acest film, pe baza unui scenariu scris de Jonathan Nolan şi David Goyer.

Potrivit presei americane, actorul Jon Hamm, starul serialului de televiziune "Mad Men", are cele mai mari şanse de a-l interpreta pe îndrăgitul super-erou în acest proiect cinematografic.

Primul film din franciza "Superman" a fost lansat pe marile ecrane în 1978, cu Christopher Reeves în rolul principal, şi a primit un premiu Oscar pentru efecte speciale.

Darren Aronofsky este una dintre figurile majore ale cinematografiei contemporane. Darren Aronofsky a câştigat premiul Leul de Aur la Veneţia în 2008, pentru filmul său "Luptătorul/ The Wrestler". Pentru acelaşi film a primit premiul Independent Spirit, a fost laureat la Sundance, în timp ce Mickey Rourke, actorul care a jucat rolul principal, a fost recompensat cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi a primit o nominalizare la Oscar.

Regizorul, scenaristul şi producătorul american Darren Aronofsky a devenit celebru încă de la debutul său, fiind recompensat cu premiul pentru regie la Festivalul de la Sundance, pentru pelicula "Pi". A continuat cu "Requiem for a Dream", primit cu ovaţii la Cannes, devenit unul dintre filmele cult ale sfârşitului de secol XX, şi cu "Fântâna", cu Rachel Weisz şi Hugh Jackman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici