David Beckham şi Snoop Dogg, printre protagoniştii unui nou spot Adidas - VIDEO

David Beckham, Snoop Dogg, Noel Gallagher şi Agyness Deyn se numără printre protagoniştii unui nou spot Adidas, numit "Street Where Originality Lives", o continuare a reclamei "House Party", în care a apărut şi fostul tenisman român Ilie Năstase, informează Brand Republic.

29 afișări
Imaginea articolului David Beckham şi Snoop Dogg, printre protagoniştii unui nou spot Adidas - VIDEO

David Beckham şi Snoop Dogg, printre protagoniştii unui nou spot Adidas

În noul spot, Snoop Dogg apare cântând live în mijlocul unui grup de oameni, în timp ce David Beckham face fotografii, iar Noel Gallagher cântă la chitară pe stradă.

"Street Where Originality Lives" are ca fundal sonor un mix de seturi de DJ, melodii interpretate live, compilate cu un remix al melodiei "Why can't there be love?" a lui Dee Edwards.

Spotul a fost realizat de agenţia de publicitate canadiană Sid Lee.

Premiera mondială a reclamei a avut loc, joi seara, pe canalul britanic Channel 4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici