David Copperfield, prea scump pentru Michael Jackson

David Copperfield i-a cerut lui Michael Jackson un milion de dolari pentru fiecare apariţie din cele 50 de concerte pe care starul american le va susţine la O2 Arena din Londra, determinându-l astfel pe "regele muzicii pop" să renunţe la colaborarea cu renumitul iluzionist, informează thesun.co.uk.

35 afișări
Imaginea articolului David Copperfield, prea scump pentru Michael Jackson

David Copperfield, prea scump pentru Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto)

Surse din presa britanică afirmă că Michael Jackson doreşte să îşi impresioneze spectatorii care vor asista la aceste concerte din Londra printr-o serie de efecte speciale originale şi multe numere de magie ieşite din comun. Show-urile sunt programate începând cu luna iulie şi până în luna februarie a anului viitor.

Iniţial, starul american a fost încântat de ideea colaborării cu iluzionistul David Copperfield, însă Jackson s-a văzut nevoit să renunţe la acest proiect din cauza pretenţiilor financiare extrem de ridicate ale magicianului.

În schimb, cântăreţul a decis să colaboreze cu un alt iluzionist, Criss Angels, din Las Vegas, starul unei emisiuni de televiziune din SUA, intitulată "Mindfreak". De asemenea, Michael Jackson a avut o întrevedere şi cu modelul american Holly Madison, fosta iubită a lui Hugh Hefner, alimentând astfel speculaţiile presei britanice cu privire la includerea manechinului american în spectacolele sale.

Repetiţiile pentru viitoarele concerte de la Londra ale lui Michael Jackson au început în mare secret, în primele zile ale lunii. Presa britanică nu a ezitat să declare că starul american va avea nevoie de o pregătire fizică intensă pentru a putea să reziste cu succes efortului necesar susţinerii celor 50 de concerte.

În vârstă de 50 de ani, Jackson este unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări de albume din toate timpurile. El şi-a început cariera muzicală împreună cu fraţii săi, în trupa Jackson 5, promovată de celebra casă de discuri Motown, după care s-a lansat într-o strălucită carieră solo.

După 1990, cariera celebrului cântăreţ a fost afectată de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric. De altfel, Jackson a fost cercetat şi achitat de un tribunal american, după ce a fost acuzat de pedofilie, în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici