De 1 decembrie, vedetele Pro TV spun "România Da", într-un clip plin de culoare

Vedetele Pro TV spun "România Da", alături de trupa Zdob şi Zdub, într-un videoclip plin de culoare ce va fi difuzat pe 1 decembrie, pentru a marca 15 ani de la înfiinţarea televiziunii, informează un comunicat.

129 afișări
Imaginea articolului De 1 decembrie, vedetele Pro TV spun "România Da", într-un clip plin de culoare

De 1 decembrie, vedetele Pro TV spun "România Da", într-un clip plin de culoare

La împlinirea a 15 ani de Pro TV, vedetele s-au transformat în ciobanaşi şi mioriţe ale vremurilor noastre, invitându-i pe români să strige cu toţii "România Da". De ziua lui, Pro TV îşi provoacă telespectatorii să lase în urmă vechile concepţii şi să spună "Da" curajului, iniţiativei, puterii de a face schimbarea pe care şi-o doresc.

Andreea Esca alături de întreaga echipă a Ştirilor Pro TV, Andi Moisescu, Roxana Ciuhulescu, Cătălin Măruţă, alături de Veveriţe şi band-ul "Happy Hour", actorii din serialul "Moştenirea", juriul şi prezentatorii de la "Românii au talent", echipele de la "Serviciul Român de Comedie" şi "Land of Jokes", Horia Brenciu, baletul "Dansez pentru tine" condus de Edi Stancu, cu toţii au avut parte de o schimbare spectaculoasă în videoclipul ce marchează 15 ani de Pro TV.

Băieţii de la Zdob şi Zdub s-au alăturat şi ei vedetelor Pro TV, şi-au luat instrumentele, cuşma şi cojocul şi, pe ritmurile "Mioriţei", au spus "România Da". După 15 ani de Pro TV, Mioriţa nu putea să fie decât întinerită şi cosmopolizată după chipul şi asemănarea Pro-ului: o mioriţă îndrăzneaţă, optimistă, cool, uşor ştrengăriţă, cea mai isteaţă Mioara şi care le spune oamenilor verde-n faţă şi în cuvinte simple cum mai stă treaba prin popor.

"Şi cum mioriţei de trei zile încoace gura nu-i mai tace, atât am cântat şi am dansat şi noi", a povestit Amalia Enache. Pentru Cătălin Măruţă, aceste filmări sunt cel mai bun prilej de a se revedea cu toţi colegii. "Pentru mine, este al patrulea an când filmez pentru imnul Pro de 1 Decembrie. Cred că este unul dintre cele mai aşteptate momente din an, pentru că atunci reuşim cumva să ne strecurăm printre programele foarte încărcate şi să ne întâlnim cu toţi colegii. Iar la filmare este o reală plăcere să participi, pentru că de fiecare dată, pe lângă munca, avem parte şi de foarte multă distracţie", a povestit el.

La fel ca în fiecare an, atmosfera de la filmări a fost plină de bună dispoziţie. Andi Moisescu şi-a luat în serios rolul de MC şi a stârnit hohote de râs prin indicaţiile lui… regizorale. Mai mult, în pauzele în care se făceau revizii tehnice, Andi a pus mâna pe microfon şi, alături de Horia Brenciu, le-a cântat celor aflaţi în platou. Andreea Esca a profitat de prezenţa lui Roman, solistul de Zdob şi Zdub, şi a mai învăţat câteva cuvinte în limba rusă.

"Filmarea acestui song este întotdeauna un prilej de a ne întâlni, a sta de vorba şi a ne aminti tot soiul de lucruri amuzante. Anul acesta am şi învăţat ceva nou! Am filmat împreună cu Roman, solistul de la Zdob şi Zdub, care mi-a fost de mare ajutor şi m-a lămurit că varianta celebrei piese «Kalinka» este «Kalinka Malinka» şi nu «Kalinka Kalinka»", a povestit Andreea Esca.

Şi de aceasta dată, costumele purtate de vedetele Pro TV se remarcă prin culoare şi unicitate. Echipa stiliştilor Pro TV, coordonată de Ina Isbăşescu, au creat nişte ţinute deosebite şi asta într-un timp record. "Am creat peste 60 de costume în numai cinci zile. Am folosit sute de metri de materiale, unele dintre ele, cele cu motive etno, fiind imprimate special pentru această ocazie. Perucile purtate de vedetele Pro TV au fost şi ele customizate pentru a completa fiecare ţinută', a declarat Ina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici