De câte nopţi are nevoie portocala ca să devină fotogenică?

Ca să fotografieze două portocale, două nopţi la rând s-a culcat la 4, s-a sculat la 6 jumate, să meargă la serviciu. Nicicum nu era bine - ba îi pica lumina aiurea, ba se vedeau urât nu ştiu ce găuri din coaja portocalelor. Adela, 28 de ani, nu e fotograf, ci lucrează într-o bancă, potrivit cotidianului "Gândul".

41 afișări
Imaginea articolului De câte nopţi are nevoie portocala ca să devină fotogenică?

De câte nopţi are nevoie portocala ca să devină fotogenică? (Imagine: Octav Ganea/Gândul)

La serviciu, printre credite şi contracte, zile întregi îi tot zbura mintea la portocalele alea. Până acum câteva luni habar n-avea să facă o poză ca lumea. Apoi s-a înscris la Clasa de Fotografie de la Dalles, alături de alţi 127 de cursanţi, şi a prins-o pasiunea. Acolo s-a întâlnit cu economişti, sociologi, elevi, manageri, psihologi. Cu toţii sătui de job, vrând să scape de rutină. După 160 de ore de studiu primesc certificat de competenţă profesională, recunoscut oficial. Cu el pot să-şi deschidă propriul studio sau să lucreze ca fotografi cu patalama.

Citeşte mai multe despre cursurile de fotografie şi profilul cursanţilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici