De ce Dacia Lodgy? 10 chestii care te duc cu gândul la Lodgy

Cel mai nou bolid Dacia Lodgy Glace, pe care Dacia îl va alinia la startul Trophee Andros, are un nume care ne duce cu gândul la cele mai nebănuite lucruri.

449 afișări
Imaginea articolului De ce Dacia Lodgy? 10 chestii care te duc cu gândul la Lodgy

De ce Dacia Lodgy? 10 chestii care te duc cu gândul la Lodgy

Lodge (cabană, în lb. engleză): unde altundeva să mergi cu un monovolum de şapte locuri, aşa cum va fi Dacia Lodgy, decât la o cabană călduroasă şi destul de spaţioasă pentru toată familia?

Loja masonică: mulţi se întreabă ce se întâmplă acolo, dar numai un club foarte restrâns ştie cu adevărat. Ei bine, misterul în care este învăluită deocamdată forma finală a lui Lodgy este foarte asemănător cu secretele de nepătruns ale masonilor din loje.

Heath Ledger: personajul Joker, interpretat de actorul australian Heath Ledger, din filmul Dark Knight, ar fi fost mult mai amuzant dacă s-ar fi afişat la volanul unui Lodgy. Însă în 2008, când a fost prezentată pelicula, Lodgy se afla, probabil, la stadiul de desen tehnic.

Vezi în continuare care pot fi acestea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici