De ce s-a sinucis Mădălina Manole. Ultimele 24 de ore ale artistei

Mădălina Manole s-a sinucis de ziua ei, când apropiaţii se gândeau cum să o sărbătorească şi ce tort să-i cumpere la aniversare. Avea 43 de ani, un băiat de un an şi o lună, un soţ care o iubea, un album de lansat şi concerte de susţinut până la sfârşitul anului.

437 afișări
Imaginea articolului De ce s-a sinucis Mădălina Manole. Ultimele 24 de ore ale artistei

De ce s-a sinucis Mădălina Manole. Ultimele 24 de ore ale artistei (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Povestea Mădălinei Manole arată acum precum un puzzle din care piesele esenţiale s-au pierdut. Anchetatorii spun că a mai încercat să se sinucidă şi pe 17 iunie, în timp ce unul dintre apropiaţi vorbeşte despre prea mult paracetamol, luat din greşeală în timpul unei răceli. Unii amintesc despre o viaţă perfectă şi despre o femeie ambiţioasă, frumoasă şi energică. Iar alţii spun povestea unei vieţi izolate, a unei greutăţi ce apăsa pe sufletul artistei şi a renunţării la prieteni. Gândul vă arată cum s-au desfăşurat ultimele 24 de ore din viaţa artistei.

02:00−02:30 Mădălina Manole iese din cameră. Bea un pahar de pesticid, după care se prăbuşeşte pe duşumeaua din holul de la parter. Reuşeşte să scrie un mesaj de adio pe propriul telefon mobil.

05.30 Mircea Petru susţine că s-a trezit la această oră, observând că soţia sa nu se află în dormitor. După ce a strigat-o de câteva ori, a începe să o caute în vilă. Îşi găseşte soţia la parter, pe holul de lângă baie. E căzută la podea, în stare de inconştienţă.

05. 37 Mircea Petru sună la 112, cerând intervenţia unei echipe de medici.

Citeşte mai multe despre ultimele 24 de ore din viaţa Mădălinei Manole pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici