DE LA BĂRBAT LA FEMEIE în trei ani: Imagini spectaculoase cu transformarea unui transsexual - VIDEO

Un tânăr australian a postat pe YouTube o înregistrare ce surprinde în fotografii transformarea sa din bărbat în femeie. Metamorfozarea chipului este surprinsă în sute de fotografii, care demonstrează modificările ce survin atunci când o persoană doreşte să-şi schimbe sexul.

8714 afișări
Imaginea articolului DE LA BĂRBAT LA FEMEIE în trei ani: Imagini spectaculoase cu transformarea unui transsexual - VIDEO

Faces of change: Amazing time lapse video captures transsexual's three-year transformation from man to woman

În descrierea videoclipului, înregistrat cu numele de iiGethii, autorul scrie că imaginile surprind operaţia de feminizare a feţei, un proces de trei ani care a fost comprimat într-un minut şi 43 de secunde, scrie Daily Mail.

Prima fotografie datează din 8 decembrie 2009, în care apare un tânăr în jur de 20 sau 21 de ani, în timp ce ultimele instantanee sunt de la sfârşitul anului 2012.

În toată această perioadă, tânărul a fost supus unor tratamente cu hormoni, dar şi unor intervenţii chirurgicale, care au condus la schimbarea totală a formei feţei.

Înregistrarea a acumulat peste 375.000 de vizualizări pe YouTube.

Potrivit site-ului facialfeminizationsurgery.info, procedura de transformare include operaţii la faţă, gât şi cartilajul tiroidei. Unii medici efectuează, de asemenea, transplant de păr sau îndepărtarea definitivă a părului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici