Demi Moore a salvat o sinucigaşă cu serviciul Twitter

Actriţa americană Demi Moore a împiedicat o femeie din California să se sinucidă graţie serviciului de microblogging Twitter, a declarat soţul vedetei, Ashton Kutcher.

14 afișări
Imaginea articolului Demi Moore a salvat o sinucigaşă cu serviciul Twitter

Demi Moore a salvat o sinucigaşă cu serviciul Twitter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îmi felicit soţia şi pe toţi cei care o urmăresc pe Twitter pentru că au sunat la poliţia din San Jose pentru a o alerta", scrie Kutcher, al cărui pseudonim pe Twitter este "@aplusk".

Potrivit lui, Demi Moore "a lansat o alertă vizavi de o tentativă de suicid după ce a primit un mesaj, salvând astfel viaţa unei femei", adaugă Kutcher.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din San Jose a confirmat că forţele de ordine au primit mai multe apeluri vizavi de o tentativă de suicid. "Am identificat persoana, aceasta nefiind rănită", a explicat Jermaine Thomas, intervievat de postul de televiziune ABC.

Într-un mesaj pe Twitter adresat lui Demi Moore, o femeie cu pseudonimul "@sandieguy" scria că va lua un cuţit şi îşi va tăia venele.

Ashton Kutcher este doar una dintre vedetele care foloseşte Twitter, serviciu de microblogging care se bucură de o mare popularitate în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici