Demis Roussos şi-a anulat turneul din România, din motive de sănătate

Demis Roussos şi-a anulat seria de concerte pe care urma să le susţină în patru oraşe din România, în aprilie, din motive de ordin medical, informează organizatorii, Project Events.

201 afișări
Imaginea articolului Demis Roussos şi-a anulat turneul din România, din motive de sănătate

Demis Roussos (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax foto)

Turneul urma să înceapă pe 1 aprilie în Timişoara, să continue în Iaşi, pe 3 aprilie, Sibiu, pe 5 aprilie, şi să se încheie pe 7 aprilie, la Braşov.

"Foarte mulţi fani au cumpărat bilete pentru aceste concerte. Au existat fani din Germania, Italia şi chiar Brazilia care au achiziţionat bilete. Ne pare rău dacă sunt dezamăgiţi. Ne cerem scuze faţă de ei şi le mulţumim pentru înţelegere", au spus organizatorii.

Fanii care au cumpărat bilete pentru concertele de la Timişoara, Iaşi, Sibiu sau Braşov pot recupera contravaloarea acestora în perioada 23 martie - 1 mai, de la casa de bilete de unde au fost achiziţionate. Biletele trebuie să fie intacte şi valide.

Cu o carieră impresionantă de peste 44 de ani, milioane de discuri vândute în întreaga lume şi serii de concerte greu de contorizat pe toate continentele, Demis Roussos a reuşit să cucerească inimile fanilor de pretutindeni. Printre hiturile sale se numără "Goodbye My Love Goodbye", "My Friend the Wind", "Zorba", "Forever and Ever", "Someday", "Lovely Lady of Arcadia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici