Denise Rifai scrie pe Blogul lui Cristoiu: O Românie Mută de Frică. Politicienii, preocupati doar să-si consolideze Puterea!

  • Denise Rifai a postat luni pe Blogul lui Cristoiu primul său comentariu după ce şi-a anunţat demisia de la Realitatea Plus
  • Denise Rifai a scris că este speriată şi revoltată pentru ceea ce a trăit în aceste zile când politicienii au tras de timp, iar românii au fost încremeniţi de frică
  • Realizatoarea talk-show-ului cu cea mai mare audienţă de la Realitatea Plus a anunţat duminică pe Facebook că şi-a dat demisia pe motiv de ”incompatibilitate” cu noua linie editorială
9426 afișări
Imaginea articolului Denise Rifai scrie pe Blogul lui Cristoiu: O Românie Mută de Frică. Politicienii, preocupati doar să-si consolideze Puterea!

Denise Rifai scrie pe Blogul lui Cristoiu/ Sursa imagine: Facebook-ul realizatoarei TV

Demisia lui Rifai vine pe fondul apariţiei în grila de programe a unor emisiuni în care apar invitaţi Miron Mitrea şi Anca Alexandrescu, membri sau consultanţi ai social-democraţilor.

Denise Rifai a postat luni pe Blogul lui Cristoiu primul său comentariu după ce şi-a anunţat demisia de la Realitatea Plus:

”Sunt şi am fost un votant de dreapta. Sunt femeie – am văzut că e la modă în această perioadă politică să invocăm fragilitatea, sensibilitatea dar mai ales instinctul sexului feminin; sunt jurnalist cu pregătire economică şi sunt o româncă care nu vreau şi nu mi-am dorit în niciun moment să plec din România.

Şi toată lumea ştie deja că, deşi îi critic des, l-am sprijinit cu toată fiinţa mea atât pe preşedintele Iohannis cât şi continua nominalizare a lui Ludovic Orban ca premier al României. O susţinere evident marcată şi de frica pe care fiecare om raţional a trăit-o în România ultimilor trei ani, sub regimul Dragnea, care nu a avut nicio jenă în a încerca să schimbe legile statului doar ca să Se Aşeze El Şeful Suprem. El şi cu Irinuca Lui.

Cu atât mai obiectivă şi mai serioasă este deci Critica pe care o aduc astăzi PNL, după aceste zile politice INCREDIBIL de periculoase pe care noi ca stat,  o Românie mută şi încremenită de frică, le-am traversat!

Pentru că tot ceea ce am trăit zilele acestea, când o lume întreagă ia măsuri pentru protecţia lor si a popoarelor lor, mă sperie şi mă revoltă şi mă îngrozeşte deopotrivă!
Şi ştiu însă, că dacă românii nu erau înfricoşaţi de viteza răspândirii acestui virus cumplit, erau în stradă !!!!!!! Oamenii ar fi ieşit în stradă mai abitir şi mai mulţi la număr, ca la Dragnea.  Şi mi-e teamă că aceiaşi oameni nu vor ierta prea repede PNL pentru bâlbele şi insistenţele cu care au prelungit o agonie politică pe care România asta, furată, fără spitale şi paturi la ATI, nu şi-o permitea zilele astea!

Ce au făcut politicienii???? Au tras de timp!!!!! Da! În această stare de şoc şi de panică generală, în loc să ia măsurile ce se impuneau, în loc sa decreteze stare de urgenţă, POLITICIENII noştri AU TRAS DE TIMP CA SĂ-ŞI OCUPE ANUMITE SCAUNE! Şi mă refer deopotrivă la PNL şi PSD. Citeşte continuarea pe blogul lui Cristoiu

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici