Depeche Mode a anulat şi concertele de la Varşovia, Riga şi Vilnius

Depeche Mode a anulat concertele pe care trebuia să le susţină la Varşovia, Riga şi Vilnius, în cadrul turneului "Tour of the Universe", după ce, săptămâna trecută, trupa a amânat şi show-urile de la Bucureşti şi din alte cinci oraşe, pentru că solistul formaţiei, Dave Gahan, este bolnav.

22 afișări
Imaginea articolului Depeche Mode a anulat şi concertele de la Varşovia, Riga şi Vilnius

Depeche Mode a anulat şi concertele de la Varşovia, Riga şi Vilnius

Potrivit site-ului oficial al trupei, medicii susţin că Dave Gahan are nevoie de mai mult timp pentru a se recupera fizic, după ce, în urmă cu o săptămână, a fost diagnosticat cu gastroenterită.

Din acest motiv au fost amânate concertele pe care trupa le avea programate la Varşovia (23 mai), Riga (25 mai) şi Vilnius (27 mai).

"Depeche Mode regretă situaţia apărută şi îi urează lui Dave să se însănătoşească repede", se mai arată pe site-ul trupei.

Săptămâna trecută, Depeche Mode a anunţat pe site-ul ei oficial că spectacolul pe care urma să-l susţină, pe 16 mai, la Bucureşti, nu va mai avea loc la data stabilită, aceleaşi informaţii fiind publicate şi pe site-ul organizatorilor evenimentului din capitală, Emagic. La acel moment, acesta era cel de-al treilea concert din turneul "Tour of the Universe" amânat de trupă, după Atena (12 mai) şi Istanbul (14 mai). De asemenea, concertele de la Sofia (18 mai), Belgrad (20 mai) şi Zagreb (21 mai) au fost amânate până la date ce vor fi comunicate ulterior, potrivit organizatorilor.

Dave Gahan, solistul trupei Depeche Mode, a fost spitalizat de urgenţă, pe 12 mai, la Atena, fiind suspectat de gastroenterită, informaţie confirmată ulterior de reprezentanţii formaţiei.

Marţi, organizatorii români, Emagic, au anunţat că sunt în discuţii cu reprezentanţii trupei şi că show-ul ar putea fi reprogramat în iulie sau septembrie 2009. De asemenea, aceştia au anunţat că, în cazul reprogramării concertului, noua dată va fi comunicată ulterior, biletele achiziţionate pentru data de 16 mai urmând a rămâne valabile pentru noul spectacol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici