Depeche Mode va susţine un concert caritabil

Trupa Depeche Mode va susţine un concert în beneficiul unei fundaţii de caritate care luptă împotriva cancerului, pe 17 februarie 2010, la Royal Albert Hall din Londra, informează femalefirst.co.uk.

17 afișări
Imaginea articolului Depeche Mode va susţine un concert caritabil

Depeche Mode va susţine un concert caritabil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Toate încasările obţinute în urma acestui concert vor fi donate fundaţiei de caritate Teenage Cancer Trust şi vor fi folosite pentru finanţarea unor programe medicale de cercetare şi tratament împotriva cancerului.

În plus, Depeche Mode s-a asociat cu producătorul elveţian de ceasuri Hublot şi va crea 12 modele de ceasuri, decorate manual pe una dintre feţe cu câte o reproducere a copertelor albumelor lansate de-a lungul anilor de grupul britanic.

Aceste ceasuri vor fi scoase la licitaţie în 2010, în beneficiul aceleiaşi fundaţii, Teenage Cancer Trust.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a 29 de ani şi care însumează până în prezent 12 albume de studio, vândute în peste 75 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.

Trupa Depeche Mode, care pe 16 mai avea programat un concert la Bucureşti, în cadrul "Tour of the Universe", şi-a anulat o serie de show-uri, inclusiv cel din Capitală, din cauză că solistul Dave Gahan s-a îmbolnăvit. Acesta a fost spitalizat de urgenţă, pe 12 mai, la Atena, fiind suspectat de gastroenterită. Ulterior, aceasta a fost operat de o tumoare canceroasă la vezica urinară. Trupa şi-a reluat turneul în iunie, la Leipzig, în Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici