Despre mic-dejun, fuste mini şi sport relaxant sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore"

Telespectatorii Pro TV vor afla reţeta unui mic-dejun rapid care să asigure resurse pentru întreaga zi, sâmbătă, de la ora 10.00, la emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", informează postul de televiziune.

124 afișări
Imaginea articolului Despre mic-dejun, fuste mini şi sport relaxant sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore"

Despre mic-dejun, fuste mini şi sport relaxant sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore"

Potrivit studiilor, mai puţin de jumătate dintre români mănâncă dimineaţa, iar mulţi dintre aceştia aleg variante mai puţin sănătoase. Reţeta minune va fi furnizată de nutriţionistul Mihaela Bilic, care va dezvălui ce ar trebui să mănânce românii activi dimineaţa, fie că sunt vegetarieni sau nu.

Odată cu primăvara, apar în garderoba fetelor şi fustele considerate de specialişti un element vestimentar perfect pentru acest sezon. Accesorizată cu stil, fustă poate transforma o ţinută sobră, într-una relaxată sau chiar de seară. Prezentatoarea sport.ro, Alexandra Derevici, se va declara o adeptă a fustelor, mai ales mini, la ediţia de sâmbătă "Ce se întâmplă, doctore", de la Pro TV. Iar Maria Andrei, stilista Innei şi a Antoniei sugerează câteva piese în tendinţe.

Studiile arată că, la sfârşitul unei zile solicitante atât din punct de vedere profesional, cât şi personal, femeilor le este greu să mai facă faţă şi unui program de sport. "Ce se întâmplă, doctore?" vine cu soluţia: o combinaţie de exerciţii speciale, relaxante şi tonifiante. Laura Cosoi, actriţă în serialul "Moştenirea", de la Pro TV, la rândul ei o persoană activă, va testa cu succes acest tip de antrenament sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore?"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici