Destinaţii pentru shopping de iarnă

Bruxelles, Milano, New York şi Edinburgh sunt oraşele recomandate pentru hotelurile confortabile, mâncarea bună şi arterele comerciale, informează cotidianul Gândul.

22 afișări
Imaginea articolului Destinaţii pentru shopping de iarnă

Destinaţii pentru shopping de iarnă (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Bruxelles, oraşul cunoscut drept "capitală" a UE este considerat că merită trofeul pentru cea mai bună destinaţie pentru o scurtă vacanţă de iarnă. Pe cât de rece poate părea "cartierul european", cu ale sale clădiri de oţel şi sticlă, pe atât de cald devine centrul vechi al oraşului, care pare să fi fost construit anume pentru sărbătorile de iarnă.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici