DiCaprio va produce un lungmetraj inspirat din serialul "Zona crepusculară"

Compania Appian Way, deţinută de actorul american Leonardo DiCaprio, va produce în colaborare cu studiourile Warner Bros. un lungmetraj inspirat din serialul de televiziune "Zona crepusculară", în care elementele de fantezie se combină cu cele horror şi SF, informează variety.com.

12 afișări
Imaginea articolului DiCaprio va produce un lungmetraj inspirat din serialul "Zona crepusculară"

DiCaprio va produce un lungmetraj inspirat din serialul "Zona crepusculară" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rand Ravich va scrie scenariul pentru acest proiect. El a regizat lungmetrajul "Soţia astronautului" (1999) şi a fost producătorul executiv al filmului "Confesiunile unei minţi periculoase" (2002). Rand Ravich a creat, totodată, serialul "Life" pentru NBC.

Serialul original "Zona crepusculară" a fost difuzat de postul american CBS timp de cinci sezoane, începând din 1959, totalizând 156 de episoade.

Compania Warner Bros. a produs şi precedenta adaptare a serialului pentru marele ecran, intitulată "Twilight Zone: The Movie", lansat în 1983, la producţia şi regia căruia au participat Steven Spielberg şi John Landis.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici