DJ-ul Tommy Cash, INTERZIS la Electric Castle, după ce a adus pe scenă o manea a lui Adi Minune | VIDEO

DJ-ul estonian Tommy Cash a adus, vineri seară, pe scena de la Electric Castle, maneaua "Aşa trec zilele mele", a lui Adrian Minune, iar oficialii manifestării au anunţat ulterior că aceasta a fost ultima reprezentaţie a artistului în festival.

39653 afișări
Imaginea articolului DJ-ul Tommy Cash, INTERZIS la Electric Castle, după ce a adus pe scenă o manea a lui Adi Minune | VIDEO

DJ-ul Tommy Cash, INTERZIS la Electric Castle, după ce a adus pe scenă o manea a lui Adi Minune

"Mulţumim, Tommy Cash! Pentru ultima ta reprezentaţie la Electric Castle", se arată într-un mesaj publicat pe contul festivalului de pe reţeaua de socializare online Facebook.

Acesta este al doilea festival dedicat muzicii electronice, de la începutul lunii iulie şi până în prezent, la care maneaua lui Adi Minune devine "vedetă".

DJ-ul suedez Salvatore Ganacci a încântat publicul festivalului Neversea, de la malul Mării Negre, când a introdus în recitalul său o secvenţă dintr-o manea a lui Adrian Minune, "Aşa sunt zilele mele". Luat prin surprindere, publicul a reacţionat prin urale, mulţi dintre cei prezenţi începând să cânte versurile melodiei.

Tomas Tammemets, cunoscut sub numele de scenă Tommy Cash, este un rapper şi artist conceptual estonian, foarte cunoscut mai ales pe scena dance din zona ţărilor baltice.

Cea de-a şaptea ediţie a Electric Castle a început miercuri, la castelul Banffy din Bonţida, iar capetele de afiş ale ediţiei din 2019 sunt Florence + The Machine, Limp Bizkit, Nils Frahm şi Thirty Seconds To Mars, printre alţii. Festivalul se va încheia duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici