Doi sconcşi, botezaţi Mulder şi Scully

Angajaţii grădinii zoologice Ekaterinburg, din Moscova, au botezat un cuplu de sconcşi după persoanjele principale din serialul "Dosarele X", Mulder şi Scully, informează Russia Today.

415 afișări
Imaginea articolului Doi sconcşi, botezaţi Mulder şi Scully

Doi sconcşi, botezaţi Mulder şi Scully (Imagine: www.russiatoday.com)

Potrivit sursei citate, sconcşii vor putea fi vizitaţi de public la mijlocul lunii septembrie, animalele fiind momentan în carantină pentru extirparea glandelor urât mirositoare.

"Sconcşii se numesc Mulder şi Scully. Angajaţii le-au dat aceste nume, deşi nu e nimic misterios în legătură cu ei", a spus un reprezentant al grădinii zoologice, într-un interviu.

Este pentru prima oară când Ekaterinburg Zoo a achiziţionat sconcşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici