Doi turişti americani beţi au fost găsiţi dormind în Turnul Eiffel

Doi turişti americani beţi au fost găsiţi dormind în Turnul Eiffel. Cei doi au dormit între etajele doi şi trei, într-un loc în mod normal închis publicului, dar „nu reprezentau o ameninţare”, spune operatorul turnului, citat de Sky News.

510 afișări
Imaginea articolului Doi turişti americani beţi au fost găsiţi dormind în Turnul Eiffel

Doi americani în stare de ebrietate au fost găsiţi dormind în Turnul Eiffel.

Turiştii au fost treziţi luni dimineaţă de către agenţii de securitate, a declarat operatorul monumentului.

Aceştia s-au ferit de membrii aceleiaşi echipe după ce au intrat în Turn cu o seară înainte.

Gărzile care îşi făceau rondul înainte de ora obişnuită de deschidere, 9:00, i-au trezit pe bărbaţi în zorii zilei, a declarat marţi Sete, operatorul turnului proprietate publică.

Procurorii parizieni au declarat că aceştia „se pare că s-au blocat din cauza stării de ebrietate în care se aflau”, a relatat AFP.

Americanii în stare de ebrietate îşi petrecuseră noaptea între etajele doi şi trei ale turnului, într-o zonă închisă în mod normal publicului, dar Sete a declarat că aceştia „nu reprezentau o ameninţare aparentă”.

Vizitatorii au cumpărat bilete de intrare duminică, în jurul orei 22:40, apoi au sărit peste barierele de securitate în timp ce coborau de sus, a declarat poliţia.

Pompierii, inclusiv o unitate specializată în recuperarea persoanelor de la înălţimi periculoase, au fost trimişi pentru a-i coborî pe cei doi, a adăugat AFP, citând o sursă din poliţie.

Ambii bărbaţi au fost duşi la o secţie de poliţie din Paris pentru a fi interogaţi, în timp ce Sete a declarat că va depune o plângere penală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici