Dragoste în carantină, cu drone şi baloane uriaşe: povestea unor newyorkezi a devenit virală

  • Jeremy Cohen a remarcat o tânără dansând pe acoperişul clădirii vecine locuinţei sale din Brooklyn, New York
  • Acesta a fost începutul unei poveşti de dragoste inedite, devenită virală pe internet
  • Drone şi baloane uriaşe au fost folosite de Cohen pentru a se "apropia" de tânără păstrând regulile distanţării sociale
2779 afișări
Imaginea articolului Dragoste în carantină, cu drone şi baloane uriaşe: povestea unor newyorkezi a devenit virală

Dragoste în carantină, cu drone şi baloane uriaşe: povestea unor newyorkezi a devenit virală

Jeremy Cohen a remarcat o tânără dansând pe acoperişul clădirii vecine locuinţei sale din Brooklyn, New York. I-a făcut cu mâna şi ea i-a răspuns. Tânărul a decis să-i trimită o dronă cu numărul său de telefon şi aşa a început povestea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quarantine Cutie, part 2. Her name is Tori (@toricigs) and she’s cute and kind 😌

O postare distribuită de JEREMY COHEN (@jermcohen) pe

Mar 25, 2020 la 10:47 PDT

Jeremy, fotograf profesionist, a declarat pentru Bored Panda: "Sunt constrâns în apartamentul meu, singur, deci este o situaţie cu adevărat diferită de viaţa mea normală, când ies aproape tot timpul (sunt atât de multe lucruri de făcut în New York). Pentru moment, iau fiecare zi aşa cum este".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How to date a Quarantined Cutie, Part 3.

O postare distribuită de JEREMY COHEN (@jermcohen) pe

Mar 27, 2020 la 9:06 PDT

Tori, tânăra de pe acoperiş, i-a trimis un mesaj pe telefon. În ziua următoare, Jeremy a invitat-o "în oraş", la cină. Cu ajutorul colegei de apartament a lui Tori, Jeremy a putut să organizeze cina, care a respectat regulile distanţării sociale promovate pe timp de pandemie, el pe balcon şi ea pe acoperiş.

"I-am spus că este frumoasă. Deci am comunicat pe FaceTime şi ne-am mâncat împreună cina organică, preparată la microunde", a povestit acesta.

"Este puţin cam ciudat cu presiunea resimţită din partea celor care urmăresc povestea, comparativ cu o întâlnire normală, dar cred că mă descurc", a mai spus acesta.

A doua întâlnire a constat într-o plimbare insolită prin oraş. Pentru a respecta regula distanţării sociale, Jeremy s-a plimbat alături de Tory după ce, în prealabil, a intrat într-un balon uriaş din plastic transparent umplut cu aer..

Clipurile video ce prezintă povestea romantică a lui Jeremy au devenit virale pe internet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici