Dustin Hoffman va debuta ca regizor la vârsta de 72 de ani

Dustin Hoffman va debuta ca regizor la vârsta de 72 de ani, actorul american urmând să regizeze filmul "Quartet", o comedie a cărei acţiune are loc într-un azil pentru bătrâni, ai cărui pensionari sunt foşti cântăreţi de operă, informează femalefirst.co.uk.

21 afișări
Imaginea articolului Dustin Hoffman va debuta ca regizor la vârsta de 72 de ani

Dustin Hoffman va debuta ca regizor la vârsta de 72 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Maggie Smith, Albert Finney şi Tom Courtenay vor deţine rolurile principale în acest lungmetraj, iar filmările vor începe către sfârşitul acestui an.

Proiectul va beneficia şi de sprijinul producătoarei Finola Dwyer, cea care a produs "An Education", nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun film în acest an.

"Quartet" are la bază o piesă de teatru scrisă în 1999 de Ronald Hardwood, care a lucrat în trecut la câteva proiecte cinematografice importante, precum "Australia", "Pianistul" şi "Julia".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici