E.M.I.L. cântă în cadrul Fête de la Musique de la Berlin (Video)

Trupa E.M.I.L. va susţine un concert în cadrul Fête de la Musique (Sărbătorii Muzicii) care se desfăşoară, sâmbătă seara, la Berlin, informează Institutul Cultural Român "Titu Maiorescu" din capitala germană.

105 afișări
Imaginea articolului E.M.I.L. cântă în cadrul Fête de la Musique de la Berlin (Video)

E.M.I.L. cântă în cadrul Fête de la Musique de la Berlin (Imagine: www.emilrulz.com)

Trupa E.M.I.L. a fost înfiinţată în martie 2000 şi este compusă din Sorin Bădulescu - voce, Barbu Niculae - bas, Gabi Georgescu - chitară, Andrei Stoianovici - chitară şi Eugen Imecs (Piti) - tobe.

E.M.I.L. abordează, ca gen muzical, punk-rock-ul, cu influenţe ska, raggae, dub, upsteady, pe piaţă fiind disponibile două materiale discografice ale trupei: E.P.-ul "Cocktail verde", apărut în martie 2003, şi "Rom, fum şi vanilie", apărut în noiembrie 2005.

Cei cinci membri ai trupei vor concerta în după-amiaza zilei de sâmbătă, pe scena principală din Zionskirchplatz, locaţie deja consacrată pentru evenimente muzicale în aer liber. Organizatorii preconizează o prezenţă de peste 20.000 de oameni la eveniment.

E.M.I.L. va concerta alături de The Special Guests (Germania), Palmeras Kanibales (Venezuela), Babylove & the van dangoes (Danemarca), Makako Jumo (Italia) şi Unite Tribe (Germania).

Fête de la Musique are loc în peste 100 de oraşe din lume, inclusiv Bucureşti, unde trupe muzicale de toate genurile evolueaza pe nenumăratele scene.

Manifestarea a fost iniţiată de francezi în 1981, iar din 1985 este sărbătorită în toate ţările Europei, la data de 21 iunie.

Potrivit organizatorilor, în mai puţin de 15 ani, sărbătoarea a cuprins mai bine de o sută de ţări de pe cinci continente, printre care Eleveţia, SUA, Brazilia, Indonezia, Australia, Luxemburg, Spania, Germania, India, Italia, Portugalia, Grecia, Olanda, Polonia, Canada, Nepal, Columbia etc. În România, prima ediţie a Sărbătorii Muzicii a avut loc în 2002.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici