E timpul ceasurilor regale: Schimbarea orei, un proces de lungă durată pentru personalul reginei Elisabeta a II-a

  • Personalul reginei Marii Britanii a petrecut 40 de ore să schimbe ora celor 1.500 de ceasuri
  • 450 de ceasuri la Windsor, 600 la Palatul Buckingham şi 50 la Holyroodhous, conform Daily Mail
  • Ceasurile în miniatură, astronomice şi muzicale sunt vechi de sute de ani
319 afișări
Imaginea articolului E timpul ceasurilor regale: Schimbarea orei, un proces de lungă durată pentru personalul reginei Elisabeta a II-a

FOTO: Captură de ecran YouTube

În timp ce ţie ţi se schimbă automat ora de iarnă datorită telefonului şi ceasului inteligent, personalul reginei Marii Britanii a muncit pentru asta 40 de ore.  

Colecţia de 1.500 de ceasuri ale reginei Elisabeta a Doua a ţinut treaz tot weekend-ul personalul de la palate. Orologiile regale au mecanisme vechi de sute de ani. Pe lângă ele, regina are ceasuri în miniatură, altronomice şi muzicale în cele trei palate Buckingham, Windsor şi Holyrood.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici