Ea este noua iubită a lui Mel Gibson

Actorul australian Mel Gibson a apărut pentru prima oară în public alături de noua lui iubită, marţi seară, cu ocazia premierei de la Los Angeles a filmului "X-Men de la Origini: Wolverine", la două săptămâni după ce soţia lui a depus actele pentru divorţ, informează people.com.

54 afișări
Imaginea articolului Ea este noua iubită a lui Mel Gibson

Ea este noua iubită a lui Mel Gibson (Imagine: people.com)

"Mel (Gibson, n.r.) a fost singur în ultimii trei ani şi este plăcut să îl vedem că iese din nou în oraş şi că se bucură de viaţă", a declarat purtătorul de cuvânt al actorului.

Actorul australian, în vârstă de 53 de ani, a purtat un costum negru şi o cămaşă gri închis, fiind însoţit de Oksana Grigorieva, o cântăreaţă rusă în vârstă de 39 de ani, care a semnat recent un contract cu Icon Records, casa de discuri deţinută de Mel Gibson. Premiera filmului "X-Men de la Origini: Wolverine" a avut loc la Grauman's Chinese Theatre din Hollywood.

Potrivit unei surse, Mel Gibson a venit la această premieră fiind invitat de preşedintele companiei Fox, James Gianopoulos, a producătorilor francizei "X-Men", Richard şi Laurent Donner, dar şi a conaţionalului său, actorul Hugh Jackman, care a mărturisit în faţa publicului că pentru interpretarea personajului Wolverine s-a inspirat din rolul Mad Max jucat de Mel Gibson.

În urmă cu două săptămâni, soţia lui Mel Gibson, Robyn, a cerut divorţul de celebrul actor australian, după un mariaj de peste 28 de ani, ea având toate şansele să primească jumătate din averea starului, estimată la 900 de milioane de dolari. Robyn Gibson, în vârstă de 52 de ani, a invocat ca motiv al divorţului "diferende ireconciliabile".

La puţin timp după depunerea actelor de divorţ, celebrul regizor al filmelor "Braveheart - Inimă neînfricată", "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a transmis, prin intermediul unui comunicat, că el şi soţia sa trăiesc separaţi încă din 26 august 2006.

Şase dintre copiii lui Gibson sunt adulţi. Robyn Gibson a cerut custodia comună asupra singurului copil minor, Tom, în vârstă de 10 ani.

Gibson, în vârstă de 53 de ani, este catolic practicant, a fost crescut în Australia şi a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume în anii 1990. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Braveheart - Inimă neînfricată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici