Editor regal pentru contul de Instagram al National Geographic. Prinţul Harry: Ar putea suna a hippy pentru unii

Prinţul Harry al Marii Britanii editează contul postului de televiziune National Geographic de pe reţeaua de socializare online Instagram, luni, cu scopul de a lansa campania Looking Up, ce evidenţiază importanţa vitală pentru planetă a arborilor indigeni, potrivit contactmusic.com.

469 afișări
Imaginea articolului Editor regal pentru contul de Instagram al National Geographic. Prinţul Harry: Ar putea suna a hippy pentru unii

Editor regal pentru contul de Instagram al National Geographic. Prinţul Harry: Ar putea suna a hippy pentru unii

Prinţul Harry le va cere utilizatorilor reţelei de socializare online Instagram să distribuie imagini pe care ei le-au realizat şi în care sunt reprezentaţi copaci din întreaga lume.

Totodată, Harry, în vârstă de 35 de ani, va distribui o fotografie realizată de el în Parcul Naţional Liwonde din Malawi, unde a lansat două iniţiative privind protejarea copacilor din zonă.

Campaniile sunt lansate în contextul vizitei lui oficiale în Africa, alături de soţia sa, ducesa Meghan de Sussex, şi de fiul lor, Archie, în vârstă de patru luni.

Pasiunea lui Harry pentru copaci şi păduri este „inspirată de munca pe care o face în numele bunicii lui, regina Elisabeth a II-a a Marii Britanii".

Prinţul Harry a lansat 15 dintre proiectele Queens Commonwealth Canopy (QCC), o iniţiativă începută în anul 2015 care are ca scop conservarea pădurilor din cele 53 de ţări ale Comunităţii Naţiunilor.

Pe parcusul vizitei în Africa a prinţului Harry, alte două parcuri naţionale se vor alătura proiectului.

Campania de pe reţeaua de socializare online Instagram a lui Harry a fost anunţată după ce acesta i-a îndemnat pe oameni să îşi sporească eforturile pentru a proteja planeta.

„Ar putea suna a hippy pentru unii, dar nu ne putem permite să avem o mentalitate de maniera «ei sau noi». Oamenii, animalele şi habitatele lor manifestă o nevoie funadamentală de coexistenţă şi, în acest ritm, problemele globale vor deveni inimaginabile peste zece ani. Natura ne învaţă importanţa sistemului ciclic, în care nimic nu se pierde şi în care orice lucru are un rol. Dacă vom interfera cu sistemul, în loc să lucrăm cu el, acesta se va destrăma. Conservarea a fost o arie specializată, condusă de ştiinţă, dar acum este fundamentală supravieţuirii noaste şi trebuie să depăşim lăcomia, apatia şi egoismul pentru a progresa", a declarat prinţul Harry pentru cotidianul britanic Daily Telegraph.

Harry şi fratele său mai mare, prinţul William, au călătorit frecvent în Africa şi sunt amândoi implicaţi în eforturi de protejare a florei şi faunei de pe continent. Harry este şi patronul unei organizaţii caritabile în beneficiul copiilor din Lesotho.

Primul turneu oficial al copilului ducesei Meghan de Sussex şi al prinţului Harry, Archie, organizat în Africa de Sud, a început pe 23 septembrie şi va dura zece zile.

Prinţul Harry este al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici