Edurne, iubita portarului David De Gea, va reprezenta Spania la Eurovision - VIDEO

Cântăreaţa Edurne, iubita portarului echipei Manchester United, David De Gea, va reprezenta Spania la concursul Eurovision din acest an, de la Viena, programat la 23 mai.

172 afișări
Imaginea articolului Edurne, iubita portarului David De Gea, va reprezenta Spania la Eurovision - VIDEO

Edurne, iubita portarului David De Gea, va reprezenta Spania la Eurovision

Edurne a fost aleasă pentru a reprezenta Spania cu melodia "Amanecer", despre care spune că va avea un "important impact, deoarece este deosebită faţă de ceea ce se cântă de obicei la Eurovision".

Cântecul este compus de Tony Sanchez-Ohlsson, care a mai reprezentat Spania la Eurovision cu melodiile "I love you mi vida" (în 2007 - interpretată de D'Nash) şi "Quedate conmigo" (în 2012 - interpretată de Pastora Soler).

Edurne, în vârstă de 29 de ani, este cunoscută în Spania ca model, prezentatoare de televiziune, cântăreţă şi actriţă. Din 2010, ea are o relaţie cu portarul echipei Manchester United, David De Gea, în vârstă de 24 de ani, legătură amoroasă începută în perioada în care acesta evolua la Atletico Madrid.

România va fi reprezentată la Eurovision Song Contest 2015 de trupa Voltaj, cu piesa "De la capăt".

Cea de-a 60-a ediţie a concursului Eurovision se va desfăşura la Viena, Austria. Eurovision Song Contest va fi organizat anul acesta în capitala Austriei, după ce travestitul Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a concursului, cu piesa "Rise Like a Phoenix".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici