Elena Gheorghe îşi începe turneul de promovare

Elena Gheorghe, reprezentanta României la Eurovision Song Contest, îşi începe pe 10 martie turneul de promovare, la Berlin, unde va participa la Târgul Internaţional de Turism.

14 afișări
Imaginea articolului Elena Gheorghe îşi începe turneul de promovare

Elena Gheorghe îşi începe turneul de promovare

Elena va petrece patru zile în capitala Germaniei. La Târgul de Turism va rula videoclipul piesei "The Balkan Girls", cu care ea concurează la Eurovision. Elena va acorda autografe, va avea întâlniri cu presa, urmând să fie promovată şi la radiourile şi televiziunile locale.

Elena Gheorghe va intra în concursul de la Moscova pe data de 12 mai, în prima semifinala Eurovision, ea urmând să interpreteze "The Balkan Girls", compusă de Laurenţiu Duţă. Atât semifinalele, cât si finala, organizate în zilele de 12, 14, respectiv 16 mai, vor putea fi urmarite, în direct, pe TVR 1 si pe TVR International.

Citeşte şi:

Elena Gheorghe va reprezenta România la Eurovision

Rusia va plăti 30 de milioane de euro pentru organizarea Eurovision 2009

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici