Elijah Wood a trecut de la "Stăpânul inelelor" la "Stăpânul aripioarelor"

Actorul Elijah Wood, interpretul personajului Frodo Baggins din trilogia "Stăpânul inelelor", a găzduit concursul de mâncat aripioare de pui intitulat "Lord of the Wings", desfăşurat de curând în Epstein Bar din New York, informează femalefirst.co.uk.

37 afișări
Imaginea articolului Elijah Wood a trecut de la "Stăpânul inelelor" la "Stăpânul aripioarelor"

Elijah Wood a trecut de la "Stăpânul inelelor" la "Stăpânul aripioarelor" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul american, în vârstă de 28 de ani, a rămas până la ora trei dimineaţa în acest bar, pentru a petrece alături de învingătorul concursului, "Big Dan" Graff.

"A fost o seară amuzantă. Am mâncat 14 aripioare de pui în trei minute. Elijah (Wood, n.r.) a fost un camarad desăvârşit şi este un tip cu adevărat simpatic. Voi regreta probabil că vă spun acest lucru, însă el are cei mai mari ochi albaştri pe care i-am văzut vreodată la un bărbat", a declarat câştigătorul acestui concurs inedit.

Elijah Wood, care a mărturisit în trecut că urăşte tehnologia modernă, a recunoscut recent că s-a folosit de un iPod pentru a învăţa cum să lucreze ca DJ într-un bar.

"Am avut un iPod încă de la început şi cu ajutorul lui am învăţat cum să devin DJ la diverse petreceri sau în cluburi. Bineînţeles că îmi plac unele gadgeturi, însă consider că fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui şi în locul potrivit. Oamenii vorbesc despre ele fără încetare în restaurante şi în sălile de cinematograf. Cred că acest lucru este complet nepotrivit", a mărturisit actorul american.

Elijah Wood a devenit celebru cu rolul hobbit-ului Frodo Baggins din trilogia "Stăpânul inelelor". El a terminat recent filmările pentru drama independentă "The Romantics", în care joacă alături de Katie Holmes, Anna Paquin şi Adam Brody, şi a asigurat vocea naratorului din filmul de animaţie SF "9", lansat anul acesta.

Totodată, el va asigura din nou vocea lui Mumble, pinguinul care nu poate să cânte, dar care dansează excepţional, în continuarea filmului de animaţie "Happy Feet - Mumble cel mai tare dansator".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici