Elle Macpherson s-a logodit. Cine este alesul top-modelului

Top-modelul Elle Macpherson s-a logodit cu omul de afaceri Jeffrey Soffer, de care se despărţise în martie 2012, după o relaţie de doi ani, a declarat o sursă din anturajul vedetei australiene.

176 afișări
Imaginea articolului Elle Macpherson s-a logodit. Cine este alesul top-modelului

Elle Macpherson s-a logodit. Cine este alesul top-modelului (Imagine: Hepta)

La un an de la despărţire, Macpherson şi Soffer sunt din nou împreună şi au decis să se logodească, scrie accesshollywood.com.

Jeffrey Soffer este un miliardar din Miami care conduce o companie specializată în afaceri imobiliare.

Top-modelul australian, în vârstă de 49 de ani, urmează să se mute în Florida, pentru a locui cu logodnicul ei.

Aceasta va fi cea de-a doua căsătorie, atât pentru Jeffrey Soffer, cât şi pentru Elle Macpherson, care a mai fost căsătorită cu fotograful Gilles Bensimon, în perioada 1986-1989.

Vedeta australiană are doi fii dintr-o relaţie anterioară, cea cu omul de afaceri Arpad Busson - Arpad Arpad Flynn Alexander Busson, în vârstă de 15 ani, şi Aurelius Cy Andrea Busson, în vârstă de 10 ani.

Elle Macpherson, care s-a lansat la vârsta de 21 de ani, a devenit un star internaţional după ce a apărut frecvent în ediţia australiană a revistei Elle, timp de şase ani la rând, iar publicarea fotografiilor sale de patru ori pe coperta revistei Sports Illustrated i-a adus porecla de "The Body" (Trupul). Pe baza acestui nume ea a clădit mai apoi un imperiu al produselor de îngrijire a pielii şi al lenjeriei intime, care valorează peste 50 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici