Elton John încheie seria de concerte din Las Vegas în aprilie (Video)

Cântăreţul britanic Elton John va încheia seria de spectacole din Las Vegas în luna aprilie, după ce a susţinut 241 de concerte în celebrul hotel-cazinou Caesar's Palace, din 2004 şi până în prezent, au anunţat reprezentanţii hotelului.

13 afișări
Imaginea articolului Elton John încheie seria de concerte din Las Vegas în aprilie (Video)

Elton John încheie seria de concerte din Las Vegas în aprilie

Cântăreţul şi pianistul britanic a semnat în 2004 un contract pe trei ani cu Caesar's Palace, care a fost prelungit cu încă doi ani, datorită succesului de care s-a bucurat turneul: toate spectacolele "The Red Piano", cu o durată de 90 de minute, au avut loc cu casa închisă, într-o sală de concerte de 4.000 de locuri.

Biletele pentru ultimele 12 spectacole ale celebrului muzician vor fi puse în vânzare joi. Ultimul concert va avea loc pe 22 aprilie.

Caesar's Palace a găzduit în trecut şi spectacolele lui Elvis Presley, dar şi seria de concerte a cântăreţei Céline Dion, intitulată "A new day". Cântăreţele sexagenare Cher şi Bette Midler continuă să concerteze cu regularitate la Caesar's Palace.

Elton John a vândut peste 250 de milioane de albume de-a lungul carierei sale impresionante. După terminarea seriei de concerte "The Red Piano", el va susţine un turneu american împreună cu Billy Joel, apoi va concerta în Europa, în vara acestui an, potrivit informaţiilor postate pe site-ul artistului.

În afară de Elvis Presley, oraşul Las Vegas, devenit principala destinaţie turistică a Statelor Unite, cu peste 37 de milioane de vizitatori în fiecare an, a găzduit de-a lungul anilor artişti de renume mondial, precum Frank Sinatra, Barry Manilow şi, mai recent, Prince.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici