Elton John şi-a anulat concertele din cauza unei gripe şi a unei infecţii

Cântăreţul britanic Elton John şi-a anulat concertele din Statele Unite de luna viitoare, din cauza unei gripe şi a unei infecţii cu bacteria E.coli, informează The Guardian.

32 afișări
Imaginea articolului Elton John şi-a anulat concertele din cauza unei gripe şi a unei infecţii

Elton John şi-a anulat concertele din cauza unei gripe şi a unei infecţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul, în vârstă de 62 de ani, este sub supraveghere medicală la Spitalul King Edward VII din Londra. Potrivit publicaţiei The Mail, Sir Elton John a fost dus la spitalul în care sunt trataţi şi membri ai Casei Regale, vineri, după ce condiţia sa s-a înrăutăţit.

Potrivit unui anunţ de pe site-ul oficial al artistului, doctorii au recomandat amânarea celor trei concerte din Statele Unite de luna viitoare, în cadrul cărora urma să cânte cu Billy Joel. "Concertele Face 2 Face Elton John/ Billy Joel, programate pentru 4 noiembrie, 7 noiembrie şi 10 noiembrie, au fost amânate", se spunea în declaraţie.

Artistul britanic îşi anulase anterior reprezentaţiile de la Sheffield, Newcastle, Londra, Liverpool şi Dublin, începând cu 23 octombrie, după ce a contactat gripă.

Concertele din Statele Unite, parte din turneul Red Piano, urmează să fie reprogramate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici