Emma Watson: Este "dificil" să creşti o dată cu Harry Potter

Emma Watson, actriţa care interpretează rolul prietenei lui Harry Potter, Hermione Granger, a declarat pentru numărul din septembrie al revistei Vogue că a fost dificil să crească în lumina reflectoarelor, informează femalefirst.co.

43 afișări
Imaginea articolului Emma Watson: Este "dificil" să creşti o dată cu Harry Potter

Emma Watson: Este "dificil" să creşti o dată cu Harry Potter (Imagine: Mediafax/AFP)

Emma Watson a debutat în rolul Hermionei din "Harry Potter" la 11 ani, în prezent actriţa având vârsta majoratului. Ea a jucat până acum în patru filme care fac parte din celebra franciză "Harry Potter" şi a admis că prezenţa permanentă pe platoul de filmare i-a răpit ceva din copilărie.

"Într-un fel este dificil să creşti «într-un» film. Am trăit o perioadă plină de lecţii şi de transformări, în lumina reflectoarelor. Oamenii au ciudata senzaţie că mă cunosc bine pentru că m-au văzut transformându-mă din copil în femeie pe marele ecran", a spus actriţa într-un interviu dat revistei Vogue.

Ea a recunoscut că a învătat multe despre industria filmului dar adesea şi-a dorit să fi avut o copilărie obişnuită. "Uneori am simţit nevoia ca viaţa mea să fie mai simplă, dar în restul timpului mă simt una dintre cele mai norocoase fete din lume. Am avut multe oportunităţi de a învăţa, am cunoscut mulţi oameni, am avut ocazia să călătoresc şi să văd locuri unice. A fost o copilărie puţin diferită", a spus ea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici