Enrique Iglesias va face schi nautic, gol, după victoria Spaniei la Cupa Mondială

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias a declarat miercuri că va face schi nautic, gol, la Miami, aşa cum a promis, pe 23 iunie, dacă Spania devine campioană mondială la fotbal.

72 afișări
Imaginea articolului Enrique Iglesias va face schi nautic, gol, după victoria Spaniei la Cupa Mondială

Enrique Iglesias va face schi nautic, gol, după victoria Spaniei la Cupa Mondială (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Enrique Iglesias a făcut acest pariu după înfrângerea Spaniei în faţa Elveţiei, în primul ei meci la Cupa Mondială din Africa de Sud.

"Un pariu este un pariu", a declarat cântăreţul în vârstă de 35 de ani, atunci când site-ul dedicat celebrităţilor Access Hollywood l-a întrebat dacă îşi va respecta promisiunea. Cântăreţul nu a precizat însă data când va face ceea ce a promis.

Enrique Iglesias a pariat, într-un interviu acordat postului BBC, pe 23 iunie: "Dacă Spania va câştiga, mă voi îmbăta şi voi face schi nautic, gol, în golful Biscayne din Miami".

După un început neconvingător, Spania a reuşit să devină campioană mondială la fotbal, duminică, după o finală în care s-a impus în faţa naţionalei Olandei.

Fiul celebrului Julio Iglesias, Enrique a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti. "Escape" este cel mai de succes album al artistului latino, ce s-a vândut în peste 10 milioane de copii în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici