Eros Ramazzotti concertează pe Stadionul Municipal din Sibiu

Eros Ramazzotti va concerta, vineri seară, pe Stadionul Municipal din Sibiu, unde a ajuns joi seară, fiind cazat la un hotel de patru stele din centrul oraşului.

2 afișări
Imaginea articolului Eros Ramazzotti concertează pe Stadionul Municipal din Sibiu

Eros Ramazzotti concertează pe Stadionul Municipal din Sibiu

Organizatorii evenimentului spun că Eros Ramazzotti nu are foarte mari pretenţii în comparaţie cu alte vedete care au concertat în Capitala Culturală Europeană în acest an.

"Eros Ramazzotti este cazat în apartamentul prezidenţial al hotelului nostru, apartament în care i-am mai avut ca oaspeţi pe Julio Iglesias şi pe Goran Bregovic, iar în ceea ce priveşte pretenţiile lui Eros Ramazzotti acestea nu sunt ieşite din comun, a solicitat doar un coş cu fructe în cameră şi apă plată, iar ca specialităţi culinare va mânca doar bucătărie italiană", a declarat Paul Bârză, director de marketing al Hotelului Ramada.

Concertul va începe la ora 21.00 şi va dura aproximativ 90 de minute. Meteorologii anunţă în timpul nopţii minime de până la minus opt grade celsius. Şi lui Eros Ramazzotti îi este puţin frică de ger, dar speră ca melodiile sale de dragoste să-i încălzească pe spectatori.

"Sper că va fi totul bine pentru că sunt atâtea grade sub zero, s-ar putea să am probleme cu mâinile, dar cu vocea stau bine. (…) Cântecele mele sunt despre viaţă în general şi dragoste, care este lucrul cel mai important, dragostea este un lucru fundamental pentru a trăi în această lume", a declarat pentru Pro Tv Eros Ramazzotti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici