Eva Longoria îşi împrumută vocea pentru un serial animat difuzat pe internet

Actriţa americană Eva Longoria coproduce şi îşi împrumută vocea într-un serial animat intitulat "Mother Up", al cărui prim episod a fost difuzat miercuri, exclusiv pe platforma video online Hulu.

90 afișări
Imaginea articolului Eva Longoria îşi împrumută vocea pentru un serial animat difuzat pe internet

Eva Longoria (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Serialul "Mother Up" relatează "tentativele ratate" ale personajului Rudi Wilson, o fostă directoare foarte sexy din New York, de a-şi creşte aşa cum se cuvine cei doi copii într-un orăşel american, precizează platforma Hulu.

Eva Longoria, una dintre vedetele serialului de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives", este coproducătoare a acestui serial animat, care conţine 13 episoade cu o durată de 30 de minute.

Actriţa americană a devenit de altfel foarte activă în domeniul producţiei de film şi de seriale, după încheierea serialului "Neveste disperate", implicându-se în producţia serialului "Devious Maids" şi a emisiunii "Ready for Love", difuzată de postul NBC.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici