Evan Rachel Wood, filmată când şi-a făcut piercing în nas - VIDEO

O actriţă americană, cunoscută pentru relaţia turbulentă cu rockerul Marilyn Manson şi care a declarat recent că este bisexuală, îşi şochează din nou fanii, postând pe contul de YouTube o înregistrare cu reacţia pe care o are în momentul în care îşi face piercing la nas.

4832 afișări
Imaginea articolului Evan Rachel Wood, filmată când şi-a făcut piercing în nas - VIDEO

Evan Rachel Wood, filmată când şi-a făcut piercing în nas - VIDEO

Evan Rachel Wood, în vârstă de 24 de ani, care acum are o relaţie cu Jamie Bell, a ţinut să le împărtăşească fanilor "durerea" pe care a simţit-o în momentul în care şi-a făcut piercingul la un salon din Venice Beach, scrie Daily Mail.

"Vreau să-i mulţumesc lui Victor de la House of Ink din Venice Beach pentru că mi-a pus un cercel în nas. Trebuie să vă avertizez: nu vă uitaţi la înregistrare dacă sunteţi sensibili", scrie Evan Rachel Wood înr-un mesaj adresat fanilor pe Twitter.

Wood este celebră pentru relaţia ei turbulentă, marcată de câteva împăcări şi despărţiri, pe care a avut-o cu rockerul Marilyn Manson, renumit pentru faptul că poartă un machiaj strident şi îşi scandalizează publicul cu show-uri sexuale provocatoare. Cei doi artişti au rupt logodna în 2010.

Într-un interviu acordat în aprilie 2012, Evan Rachel Wood a dezvăluit că obişnuieşte să se implice în relaţii romantice atât cu femei, cât şi cu bărbaţi şi că atracţia ei către ambele sexe datează de mai mulţi ani.

"Am crescut fiind îndrăgostită de David Bowie. Dintotdeauna m-am simţit atrasă de lucrurile care erau androgine. Băieţi, fete... În general, sunt atrasă de aspectul androgin", a precizat actriţa.

Evan Rachel Wood, fost copil-actor la Hollywood, a fost nominalizată la Globul de Aur pentru rolul ei din filmul "Thirteen" din 2003.

Evan Rachel Wood a încheiat de curând filmările pentru serialul TV "Mildred Pierce", produs de HBO, în care apare şi în câteva scene nud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici