Familia lui Brad Pitt a donat un milion de dolari unui fond de cercetări asupra cancerului

Membrii familiei lui Brad Pitt au donat un milion de dolari în contul unui fond de cercetări medicale asupra cancerului, pe care l-au înfiinţat în cadrul spitalului St. John din Springfield, în statul american Missouri, informează accesshollywood.com.

57 afișări
Imaginea articolului Familia lui Brad Pitt a donat un milion de dolari unui fond de cercetări asupra cancerului

Familia lui Brad Pitt a donat un milion de dolari unui fond de cercetări asupra cancerului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei citate, Doug Pitt, fratele celebrului actor american, a fost sprijinit în această iniţiativă caritabilă de soţia lui, Lisa, de Brad Pitt, de sora lor mai mică, Julie Neal, şi de soţul acesteia, Rob Neil.

Noul centru medical se va numi St. John's Jane Pitt Pediatric Cancer Center, după numele mamei lor, Jane, şi va fi inaugurat în această vară.

Celebrul cuplu Brad Pitt - Angelina Jolie este cunoscut pentru numeroasele opere de caritate pe care le-au întreprins de-a lungul anilor, graţie fundaţiei pe care au înfiinţat-o, Jolie - Pitt Foundation, prin intermediu căreia au strâns multe milioane de dolari în scopuri caritabile.

Angelina Jolie urmează să participe şi ea în această săptămână la un nou proiect caritabil. Actriţa, ambasador al bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU, se va alătura renumitului prezentator de televiziune Anderson Cooper, cu ocazia unei iniţiative caritabile în sprijinul World Refugee Day, ce va avea loc joi şi care va fi transmisă de postul american CNN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici