Familia Mădălinei Manole mulţumeşte celor care au fost alături de artistă pe ultimul drum

Familia cântăreţei Mădălina Manole, care s-a sinucis săptămâna trecută, mulţumeşte tuturor celor care au fost alături de artistă pe ultimul drum şi îşi exprimă recunoştinţa pentru solidaritatea arătată de autorităţi şi de public.

62 afișări
Imaginea articolului Familia Mădălinei Manole mulţumeşte celor care au fost alături de artistă pe ultimul drum

Familia Mădălinei Manole mulţumeşte celor care au fost alături de artistă pe ultimul drum (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Prefectura Prahova a dat publicităţii un comunicat din partea familiei Mădălinei Manole, în care rudele artistei mulţumesc celor care le-au fost alături "cu gândul sau cu prezenţa" după moartea acesteia.

"Sprijinul moral şi material oferit de preşedintele României, de primul ministru, de primarul municipiului Ploieşti, de Jandarmeria Română şi de Poliţie, ca şi prezenţa miilor de admiratori şi a mass-media ne-au dovedit încă o dată cât de mare este pierderea pe care cu toţii am suferit-o şi ne-au susţinut în organizarea în bune condiţii a ceremoniei de înhumare", se arată în comunicatul dat publicităţii prin intermediul purtătorului de cuvânt al Prefecturii Prahova şi semnat "familia Mădălinei Manole".

În finalul comunicatului, rudele artistei se arată "profund impresionate de dimensiunile solidarităţii arătate de autorităţi şi de public" faţă de nenorocirea care i-a lovit, exprimându-şi recunoştinţa.

Mădălina Manole a fost găsită moartă de către soţul ei, în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere, în locuinţa lor din localitatea Otopeni. Surse judiciare declarau atunci că artista a fost găsită de personalul de la ambulanţă într-o baltă de sânge, având capul spart.

Cei şapte medici-legişti care au participat la necropsia Mădălinei Manole nu au niciun fel de suspiciune cu privire la cauza care a produs decesul, la fel şi criminaliştii, probele confirmând sinuciderea artistei, o persoană extrem de sensibilă, au declarat, luni, surse judiciare.

Audierile persoanelor în cazul privind sinuciderea cântăreţei au relevat pentru anchetatori o fire "extrem de sensibilă", iar psihologii au explicat că este posibil ca naşterea "târzie" să fi produs o stare de depresie accentuată.

Relaţiile dintre soţul Mădălinei Manole şi părinţii acesteia au fost destul de reci, potrivit martorilor audiaţi de anchetatori.

Mădălina Manole a fost înmormântată, vineri seară, în jurul orei 19.15, la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, cortegiul funerar fiind aşteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici