Femeia care a rămas virgină până la 41 de ani: Am avut întâlniri cu peste 100 de bărbaţi

  • Amanda McCracken declară că a rămas virgină până la vârsta de 41 de ani
  • Ea şi-a întâlnit alesul în 2018 şi au aşteptat 10 luni până să întreţină relaţii sexuale
  • De curând, Amanda a anunţat că este însărcinată
4729 afișări
Imaginea articolului Femeia care a rămas virgină până la 41 de ani: Am avut întâlniri cu peste 100 de bărbaţi

Sursa FOTO: Profimedia

Amanda McCracken a decis să rămână virgină până la vârsta de 41 de ani. Aceasta şi-a întâlnit alesul în 2018, însă cei doi au aşteptat 10 luni până să facă sex. Recent, Amanda a anunţat că este însărcinată în patru luni, relatează Daily Mirror.

În 2014, McCraken a anunţat că este virgină la o emisiune populară din SUA. Ea susţinea la vremea respectivă că este în aşteptarea bărbatului potrivit. 

Amanda l-a întâlnit pe Dave, un toboşar ce avea să-i devină soţ un an mai târziu. La 10 luni după ce s-au cunoscut, aceştia au consumat relaţia în timpul unei vacanţe romantice în Polinezia Franceză. 

După două luni, cei doi s-au căsătorit, iar Amanda a anunţat de curând pe reţele de socializare că va deveni mamă. 

Amanda a declarat că a ales să nu facă sex pâna la vârsta de 41 de ani deoarece primii ei doi parteneri au părăsit-o pentru alte femei. Ea a adăugat că a-şi păstra virginitatea a fost o formă de a păstra controlul asupra relaţiilor. 

Femeia a menţionat că a meritat aşteptarea de a face sex, dar nu în sensul în care s-ar gândi mulţi. A adăugat că pierderea virginităţii a fost o călătoie la sfârşitul căreia a găsit o relaţie iubitoare cu un partener alături de care şi-a întemeiat o familie.

Amanda a mai spus că până la vârsta de 40 de ani a avut întâlniri cu peste 100 de bărbaţi şi că a întreţinut relaţii „intime” cu 50 dintre aceştia, însă nu a făcut sex cu niciunul dintre ei.

McCraken a afirmat că alegerea ei nu a avut legătură cu religia sau cu dorinţa de a se căsători. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The following is possibly the best BIRTHday announcement I’ve ever made ❤️ Last July, Grandma Velda asked me when Dave and I would be getting married. “Maybe next July,” I responded. “JULY?!?!” she exclaimed, “You could have a baby by then!” Well, guess what, friends---grandma’s prophecy has come true. We are expecting a baby end of July/early August! As of now, we are waiting until the birth to learn the sex, but we are in awe of our little one already. At 6 weeks we heard the heartbeat, and at 11 weeks we saw the baby’s hand caressing its face. Next week marks 4 months (almost halfway!) and we are eager to see it swimming butterfly and backstroke 😉Pepper says she is excited about becoming a big sister. Let the next chapter begin! 🥳 #happybirthdaytome #babyannouncement #mommabear #papabear #babybear

O postare distribuită de Amanda McCracken (@amandajmccracken) pe

Feb 11, 2020 la 6:25 PST

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici