Festivalul electronico-cultural CantaCuzino Frequencies, între 28 şi 30 august, la Buşteni

Festivalul electronico-cultural CantaCuzino Frequencies va avea loc în perioada 28 - 30 august, la Castelul Cantacuzino din Buşteni, şi va prilejui întâlnirea publicului meloman cu peste 30 de artişti internaţionali şi locali.

948 afișări
Imaginea articolului Festivalul electronico-cultural CantaCuzino Frequencies, între 28 şi 30 august, la Buşteni

Festivalul electronico-cultural CantaCuzino Frequencies, între 28 şi 30 august, la Buşteni (Imagine: HEPTA)

Festivalul se va desfăşura în zilele de 28, 29 şi 30 august, la Castelul Cantacuzino din Buşteni, se arată pe site-ul canta-cuzino.ro.

Pe cele trei scene ale festivalului vor urca peste 30 de artişti internaţionali şi locali, care vor magnetiza participanţii în jurul castelului. Printre stilurile pe care publicul le poate asculta în cele trei zile ale festivalului se vor regăsi deep house, techno, melodic techno, electro, progressive şi new age.

La festival vor participa, printre alţii, Nick Warren, Guy Mantzur, Nicko Izzo, Marcelo Vasami şi Darin Epsilon.

Organizatorii anunţă că, datorită capacităţii castelului, perimetrul festivalului poate găzdui un număr limitat de participanţi. Primele 1.000 de bilete achiziţionate garantează accesul la warm up party-ul festivalului, ce va avea loc în luna august.

Tichetele sunt disponibile în reţeaua Bilete.ro, iar preţul lor este de 90 de lei (primele 500 de bilete), 139 de lei (până pe 31 iulie), 199 de lei (preţ valabil între 1 august şi 27 august).

Mai multe informaţii despre artişti şi despre bilete se găsesc pe site-ul canta-cuzino.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici